RBC Imobiliare, social media, comunicare şi Google+

Te-ai saturat sa iti fie invadata viata personala pe Facebook? Atunci poti incerca mai putin aglomerata retea Google+.
Google+ este un produs Google lansat nu cu scopul de a fi un ”nou Facebook” sau pentru a se lupta pentru titlul de suprematie in retelele sociale, Google+ a fost lansat cu scopul de a oferi utilizatorilor de servicii Google, un serviciu care sa uneasca intr-o oarecare masura toate produsele Google, sa ofere, creasca si inoveze modul in care relationam si comunicam intre noi.
Un avantaj il reprezinta si facilitarea si simplitatea integrarii cu restul produselor Google, YouTube, Google Search, Gmail si asa mai departe.
RBC Imobiliare isi face simtita prezenta tot mai mult in mediul online, acum ne puteti gasi si pe google+. Chiar daca nu este la fel de popular ca si Facebook-ul sau Likedin, Google+ prezinta unele avantaje, printre care se numara:
– Google Plus Circles, permite share-ul contentului doar cu o anumita clasa dintre conexiunile existente;
– Google Hangouts, permite realizarea unuie video conferinte cu pana la 10 persoane, in timp ce rivalii de la Facebok ofera aceasta posibilitate doar cu o persoana;
– Google Sparks, permite afisarea de informatii pe pagina principala a fiecarui tilizator in functie de interesele fiecarui utilizator;
– Butonul Google Plus, care este asemanator cu butonul de Like de la Facebook, dar care este foarte util pentru toti cei care lucreaza in domeniu publicitatii, marketingului etc., permitand o foarte usoara distribuire pentru promovare a content-ului pagini.
-Nu exista cereri de prietenie, spre deosebire de Facebook, pe Google+ nu exista cereri de prietenie. Pur si simplu adaugi sau stergi din cercurile de prieteni pe cine ai chef, oricand.
– Este reteaua optima pentru construirea relatiilor profesionale, avand in vedere ca Google este pe departe cel mai popular si utilizat motor de cautare, crearea unei pagini de business pe Google+ iti poate creste vizibilitatea si ranking-ul.
-Postarile sunt mai sigure, Google+ permite utilizatorilor sa desemneze fiecarei postari un grad de confidentialitate, in momentul distribuirii acesteia

Daca vreti sa urmariti activitatea RBC Imobiliare si pe Google+ sau daca va plac anunturile noastre, nu ezitati sa apisati butonul +1 sau sa ne adaugati la conexiuni la urmatorul link:
RBC Imobiliare Google+.

Copy link
Powered by Social Snap