Consilier Imobiliar la RBC Imobiliare


Peste tot gasesti anunturi cu: „se cauta persoane dinamice, cu experienta in vanzari, dispuse sa munceasca cu program prelungit…, oferim pachet salarial motivant cu posibilitate de avansare”.

RBC Imobiliare este singura agenție imobiliară din Cluj-Napoca care acum îți oferă 4 grile de salarizare diferite, create pentru confortul tău financiar și nevoile fiecăruia în parte, așa că așteptăm CV-ul tău, dacă îți dorești și tu ceva diferit.

Noi la RBC Imobiliare cautam persoane interesate sa munceasca si sa le placa neaparat munca in echipa. Ideal este sa iti placa si domeniul imobiliar, insa sa ai succes in acest domeniu trebuie sa fii mult mai bun de atat. Un consilier imobiliar trebuie sa fie preocupat in primul rand de client si de prestanta sa. Nu trebuie sa ai o pregatire prealabila, singurul lucru pe care il cerem de la tine este dorinta de a invata, de a te implica si a pune pe primul loc ce faci si pe locul 2 asteptarile financiare. De ce? Fiindca atunci cand te implici si esti serios, clientii fericiti iti vor aduce si automat satisfactie financiara. Pe cand invers nu se poate! Noi iti oferim toate parghiile si mecanismele de care ai nevoie. Echipa RBC Imobiliare este gata sa te primeasca oferindu-ti atat baza materiala cat si training-ul de initiere in imobiliare.

Vrei sa afli mai multe despre noi? Te asteptam la o cafea pe Str. Livezii 47, Etaj 2, pentru a purta o discuție cu Echipa RBC Imobiliare. Te asteptam sa discutam depre servicii imobiliare complete si ce facem noi aici. Nu uita, noi nu vindem proprietati, noi oferim consultanta in servicii imobiliare complete.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, completeza formularul urmator:

Numele tau (camp obligatoriu)

Adresa ta de e-mail (camp obligatoriu)

Subiectul

Numar de telefon (obligatoriu)

Mesaj

CV-ul tău