Servicii Imobiliare Complete

RBC Imobiliare se diferentiaza pe piata imobiliara din Cluj-Napoca oferind Servicii Imobiliare Complete. Noi nu vindem pur si simplu proprietati, noi iti oferim consultanta de specialitate. Care este scopul nostru? Ei bine, identificarea nevoilor tale este primul lucru de care ne ocupam pentru a iti oferi o gama variata de servicii, o parte din ele fiind prezentate mai jos.

Ce servicii iti oferim noi? Primul care este si definitoriu pentru activitatea noastra ca agentie imobiliara este Tranzactionarea Proprietatilor. Avem o gama variata de proprietati, incepand cu garsoniere atat in Cluj-Napoca cat si in Floresti si terminand cu terenuri pentru dezvoltaori imobiliari si companii. Nu suntem axati doar pe partea rezidentiala, astfel avem o gama variata de spatii comerciale pe care ti le punem la dispozitie spre inchiriere sau cumparare.

Cu ce te ajuta Managementul de Proprietate? In primul rand te scapa de grija chiriasilor care pleaca peste noapte, scapi de drumurile facute la apartament de fiecare data cand se strica ceva sau de telefoane primite in miez de noapte. Cu preturi incepand de la 30 euro/luna noi te ajutam sa scapi de toate grijile ce tin de siguranta proprietatii tale.

Un alt serviciu care vine in intampinarea voastra este Serviciul FOTO-VIDEO pe care il oferim prin intermediul colegului nostru Danciu Foto-Video. Te ajutam cu poze și filme profesionale pentru proprietatea ta sau ce ai zice mai bine de o scanare 3D chiar acum ca sa prezentam proprietatea ta in realitate virtuala.

Te gandesti sa faci o evaluare a proprietatii tale? Nu știi cât valorează? Beneficiază de Evaluare Imobiliară cu evaluator A.N.E.V.A.R. sau un referat realizat chiar de RBC Imobiliare in aceiasi zi pentru oferte, vanzari sau achizitii. Pentru celelalte servicii: regim hotelier, asigurari, consultanta juridica sau financiara si certificate energetice pe care ti le oferim apasa pe cuvantul ingrosat de mai jos si afla acum ce beneficii iti aduce.

Tranzacții imobiliare

Vrei să închirierzi sau să cumperi ceva? Lasă-ne să te ajutăm.

Management proprietăți

Ai o proprietate și nu ai timp să te ocupi de ea? Lasă-ne pe noi să o facem.

Foto-Video și Scanare 3D

Poze și filme profesionale pentru proprietatea ta sau ce ai zice mai bine de o scanare 3D chiar acum.

Evaluare Imobiliară

Nu știi cât valorează proprietatea ta? Beneficiază de Evaluare Imobiliară cu evaluator A.N.E.V.A.R.

Regim Hotelier

Ai nevoie acum de cazare pentru 2-3 nopți și nu găsești?

Asigurări

Te gândești ce se va întâmpla în cazul unei calamități? Lasă-ne pe noi să o facem în locul tău.

Consultanță juridică

Înainte de a efectua o tranzacție imobiliară trebuie să cunoști anumite aspecte.

Certificate Energetice

Ai nevoie de certificat energetic acum?