Indicele imobiliare.ro a lunii Februarie

Află din articol cât a costat în medie un apartament la Cluj-Napoca în luna Februarie

Indicele imobiliare.ro îţi prezintă evoluţia preţurilor la apartamente în oraşul tău. Poţi afla care este valoarea cerută de proprietari pentru principalele tipuri de apartamente, dar şi variaţiile înregistrate faţă de săptămâna precedentă sau aceeaşi perioadă a anului trecut.

În Februarie indicele a ajuns la 2.666 euro/mp. În creștere cu 1% față de Ianuarie și cu 10,4% față de aceiași perioadă a anului 2023.

După numărul de camere și tipul de construcție (vechi sau nou) indicele a ajuns la 2.777 euro/mp pentru cele noi și 2.656 euro/mp pentru cele vechi. Cea mai mare creștere fiind de 11,6% la apartamentele în blocuri vechi față de aceiași perioadă a anului trecut. Apartamentele cu 1 cameră au ajuns la un preț mediu de 2.700 euro/mp cu o creștere de 13,5% față de Februarie. 2023. Cu 6 euro în plus pe mp vom plăti pentru 2 camere. Normal datorită suprafeței mai mari, cele cu 3 camere au depășit pragul de 2.600 euro/mp, dar au avut o creștere mai mare raportată la 2023 decât cele cu 2 camere.

Sursă articol: imobiliare.ro

Copy link
Powered by Social Snap