Management Proprietati rezidentiale sau comerciale

Primele agenții imobiliare au aparut la noi in tara dupa revolutie, mai exact dupa ce primii proprietari de apartamente mostenite/cumparate in perioada comunista au dorit sa isi vanda de exemplu apartamentul de 2 camere si sa isi cumpere unul de 3 camere.
Inainte de 1989 locuinta ta era primita cadou cu ghilimelele de rigoare pentru munca prestata in folosul comunitatii, fie vorba intre noi partidul din acea vreme dorea masiv relocarea populatie de la tara la oras, astfel a construit masiv locuinte pe care le-a repartizat. Unele persoane mai norocoase aveau sansa sa isi cumpere locuinta lor proprie, dar erau doar cei din elitele vremii.
Daca este sa ne intoarcem in zilele noastre, romanul a ramas unul din cei mai avuti europeni, in momentul acesta peste 60% din populatia tarii detine o locuinta. Unele cumparate in momentul in care s-a dat liber la vanzari, orice apartament fiind in jur de 10-15.000 de dolari. Nu inseamna ca suntem foarte bogati, doar am avut o sansa in istorie sa cumparam o casa la un pret bun. Acest procent se mentine in special in partea central-estica a Europei.
Primele agentii imobiliare au aparut in 1990, alaturi cam de orice tip de afacere privata. Inainte de 1989 nu aveai voie sa fi proprietarul unei afaceri. Era greu dupa ani de comunism ca romanul sa se obisnuiasca cu prestarea de servicii, adevarul ca nici in ziua de astazi romanul nu este mare consumator de servicii, ci mai mult de produse. Asta se poate observa foarte usor dupa lista de cumparaturi si datele statisnice. Pe cand au aparut la noi agentiile imobiliare in Europa si America existau de prin secolul XIX.
A fost greu sa ii convingi pe romani la inceput ca au nevoie de ajutor, cand era suficient sa alergi cu ziarul in mana de la un apartament la altul. Unii chiar mai fac acest lucru si in ziua de astazi. Cu timpul totusi cererea a crescut si oferta a scazut, astfel cautat a devenit mai greoi. Derulam rapid si ajungem in anii 2007 cand piata a explodat, urmata dupa aceia de un declin. O criza la nivel mondial combinata cu intrarea Romaniei in UE au fost reteta perfecta pentru prabusirea pietei. Aparitia unor dezvoltatori dubiosi si o legislatie slaba a favorizat si ramanerea sub cerul liber a multor familii naive.
Uite cum trecem in revista istoria ROmaniei post-decembriste observam tot o mai acuta nevoie de consiliere juridica, notariala si imobiliara. Astazi ajunsi in 2019 sunt clienti care doresc mai mult decat o consiliere. Sunt clienti care doresc ca cineva sa aiba grija de proprietatile lor exact cum avocatul are grija de problemele lor juridice, dentistul de dinti si mecanicul de masina. Persoane care au inteles ca imobiliarele nu inseamna doar cateva poze si un anunt aruncat pe site. Inseamna matematica, inseamna calcule, inseamna maximizarea profitului si minimizarea cheltuielilor. Pentru acesti clienti am creat Managementul de Proprietate

Apasa aici pentru a vedea toate proprietatile aflate in Managementul Echipei RBC Imobiliare

Managementul de Proprietate este cunoscut la scara larga si practic de mult in tari straine. Fie ca este practicat la nivel de unitate, complex sau chiar blocuri intregi detinute de animiti dezvoltatori, clientii de imobiliare au inteles ca timpul este pretios si este foarte important sa lasi pe cineva care intelege si pricepe cea ce face, avand pana la urma urmei scopul de a maximiza profiturile obtinute de pe urma administrarii proprietatii tale rezidentiale sau comerciale.
Nu vrem sa ne mai lungim asa ca mai jos ti-am scris un link unde poti arunca o privire asupra proprietatilor pe care noi la admisitra. Iti stam la dispozitie telefonic sau pe email pentru mai multe informatii si nu uita ca un politist mai bun pentru proprietatea ta nu exista decat RBC Imobiliare si bineinteles o polita buna de asigurare.

Aici poți descărca PDF-ul cu oferta de Management de Proprietati Rezidentiale

Aici poți descărca PDF-ul cu oferta de Management de Proprietati Comerciale si pentru Dezvoltatori