De ce sa stai la bloc cand poti sta la casa

Nu multi inteleg rolul unui consilier imobiliar asa cum o spune si titulatura postului, acela de a consilia. Este gresit cand lumea crede sau vrea sa creada ca rolul nostru este de a plimba clientii si de a realiza oferte pe email. Stim ca este greu sa lasi cea mai mare investitie a familiei tale pe mainile unui strain, dar crede-ne pe cuvant cand o spunem ca in multe cazuri a fost mult mai bine pentru clientii nostri. Daca te sfatuiesti si iei in considerare sfaturile colegilor de munca sau a rudelor care nu au nici cel mai mic habar despre imobiliare, de ce nu ai lua in seama si sfaturile unei persoane care face acest lucru zilnic?
Acest moment este unul din acele momente in care intervenim noi si va spunem STOP. De ce sa stai la bloc, cand poti sta la casa. Stim ca multi va doriti sa stati la casa. Cat de multi? Foarte multi 🙂 conform ultimilor cautari pe Google. Dupa Garsoniere de vanzare, case de vanzare sunt la mare cautare in topul preferintelor romanilor. Romanului ii place sa stea la casa acesta este adevarul. Astfel mai jos ti-am pregatit 2 tipuri de case la vanzare, in cartierul Europa, cu acces restrictionat. O mica comunitate de romani carora le place sa stea la casa, asa ca si tine. Vor fi toate predate in primavara, ir CF-urile vor fi disponibile in aprilie 2019.

Casa 4 camere 98 mp utili, 2 bai si gradina 50 mp

Cea mai mica varianta de casa este practic un apartament pe 2 nivele amplasat intr-o casa cocheta, insiruita, unde ceilalti vecini iti tin de cald, dar totusi te poti bucura de intimitatea mult dorita. Ai si o gradina ce se preda amenajata, de 50 mp, ideala pentru un barbeque, spatiu pentru parcat masina, dormitoare cu balcoane, iar in partea de jos bucataria, toaleta pentru musafiri si un loc pentru petrecerea timpului liber. O varianta excelenta la apartamentele cu 4 camere la doar 130.000 euro.

Casa 5 camere 144 mp utili, 3 bai si gradina 50 mp

Varianta mai mare de casa insiruita cu un spatiu util de 144 mp. Aceasta varianta este ideala pentru cei ce isi doresc mai mult spatiu pentru depozitare sau au o familie mai numeroasa. Cele 2 bai de sus vor face ca problemele precum cine face primul dus de dimineata sa fie inexistente. Se pastreaza acelasi layout al planului. Jos gasim bucataria cu loc de luat masa si petrecerea timpului liber, toaleta pentru musafiri, iar sus zona de dormitoare cu cele 2 bai. Gradina nu se mareste, dar la cei 50 mp este suficienta pentru o masa de 8 persoane, loc de gratar si o cusca de caine.

Pentru orice alte intrebari sau pentru a programa o vizionare a acestui proiect, colega mea Anca Filip va sta la dispozitie pe email la anca@rbcimobiliare.ro sau la telefon 0740-559374.