Programul Star BT acum si prin RBC Imobiliare

Programul STAR iti aduce multe beneficii daca ai cardul de credit STAR de la Banca Transilvania sau chiar si cardul de debit de la BT. Poti sa-ti cumperi tot ceea ce doresti fara a simti ca faci un efort financiar foarte mare.
Vrei sa-ti cumperi electrocasnice noi? E mult mai usor acum cu cardul de cumparaturi STAR, cumparand in rate fara dobanda de la magazine partenere programului. Si nu sunt putine. Vorbim de un numar de peste 10.000 de magazine din toate domeniile. Cu siguranta vei gasi si ceea ce cauti tu.
In plus, pentru toate cumparaturile primesti puncte STAR cadou. 1 punct = 1 leu.
Cu cardul de cumparaturi STAR ai pana la 12 rate fara dobanda la RBC Imobiliare, astfel nu mai ai grija comisionului platit integral. Astfel iti rama si bani de amenajare. Numarul de rate difera in functie de promotiile aflate in desfasurare. Astfel la RBC Imobiliare poti plati cu cardul tau de credit in 6 sau 12 rate cu dobanda 0%. De asemenea daca ai puncte, poti achita comisionul sau o parte din comision cu punctele tale Star BT.
Cum platesti in rate:
• foloseste cardul STAR la parteneri si solicita plata in rate. Plata in rate se poate face doar pe un POS de Banca Transilvania. Pe chitanta eliberata de terminal iti va aparea si numarul de rate in care s-a facut plata.
• trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa ce faci plata, banii vor fi blocati si nu mai ai acces la ei. Daca nu ai suficienti bani in linia de credit si doresti sa faci o cumparatura, poti sa-ti depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din linia de credit.
• urmareste extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0%, trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani, daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.
• tot ceea ce depui pe cont, poti reutiliza imediat, ca se te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.
• daca nu ai suficienti bani, trebuie sa depui 10% din suma pe care ai utilizat-o in luna respectiva pana in 25 ale lunii urmatoare, caz in care vei plati dobanda
Daca te-ai convins ca programul STAR are doar beneficii pentru tine este foarte simplu sa faci si tu parte din familia STAR de la Banca Transilvania.