2M Residence un proiect care te face sa Traiesti la Inaltime

2M Residence un proiect care te face sa Traiesti la Inaltime

IMG_2023
RBC Imobiliare vă prezintă un nou proiect imobiliar, de această dată primul proiect imobiliar în Exclusivitate pentru clienții RBC Imobiliare. 2M Residence este un proiect nou oferit la vânzare exclusiv prin intermediul unei agenții și se adresează familiilor ce caută un plus de confort, calitate și intimitate. Proiectul 2M Residence își propune precum și sloganul o spune să Trăiești la Înălțime. Sloganul Trăiești la Înălțime este atât la propriu, cât și la figurat. Proiectul este amplasat pe vârful dealului din spatele centrului comercial Polus Center și se bucură de o priveliște monumentală de-a dreptul. Trăiește la înălțime prin calitatea materialelor folosite și a construcției per ansamblu. Într-o piață imobiliară unde domnește haosul și calitatea proastă, 2M Residence își propune să fie altceva. Un plus de confort, un plus de intimitate și un plus mare în cea ce privește calitatea. Centrale în condensație, calorifere sau la alegere încălzire în pardoseală, tâmplărie Gealan cu 3 foi de sticlă și factor ridicat de tranziție, izolație exterioară de 10 centrimetrii cu densitate de 80, supraveghere video, acces restricționat cu barieră, video interfon și parc pentru copii sunt doar câteva aspecte ce dau un plus de valoare acestui proiect. Regulamentul de condominium și faptul că fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare indică un grad ridicat de civilizație. Mai jos vă prezentăm alte date concrete despre proiect și vă așteptăm să vizionați proiectul 2M Residence dezvoltat de SML Construct în colaborare cu RBC Imobiliare.
RBC Imobiliare vă prezintă spre vânzare în exclusivitate apartamente cu 3 și 4 camere decomandate sau cu posibilitate pentru decomandare, cu parcare inclusa pe Valea Garbaului, în spate la Polus Center în proiectul 2M Residence dezvoltat de SML Construct, un proiect ce se bucură de o priveliște formidabilă. Apartamentele oferite spre vânzare sunt amplasate la parter sau nivelul 1 al unui bloc tip vilă cu doar 12 apartamente. 2M Residence este un proiect ce se adresează în special familiilor și persoanelor ce doresc să aibă o locuință într-o zonă liniștită ferită de trafic, cu acces permis doar locatarilor. Un loc unde poți trăi la înălțime și la propriu și la figurat. Blocul aflat în curs de execuție este amplasat pe coama dealului, într-o poziție cu expunere excelentă, unde locatarii se vor bucura de priveliște panoramică către pădurea Făget, bucurându-se pe toată durata locuirii în 2M Residence de natură si de aerul curat al pădurii Făget.
Apartamentele cu 3 sau 4 camere sunt decomandate sau pot fi decomandate și au suprafețe ce încep de la 61,56 mp utili la care se adaugă balcoane de la 5 mp, logii sau terase foarte spațioase de la 6 mp. Apartamentele se predau la stadiul de semifinisat fiind dotate cu centrale termice în condensație de la Viessmann, calorifere de tablă, instalații trase pe poziție, șapă, pereți gletuiți și pregătiți pentru zugrăvit, tâmplărie exterioară Rehau cu 3 foi de sticlă, ușă antiefracție calitate superioară. Balcoanele, logiile și terasele vor fi predate finisate la cheie. Fiecare apartament se vinde însoțit de o parcare cu drept de folosință. Opțional se poate achiziționa un garaj de 23 mp la 6500 euro fără TVA și boxe cu suprafețe de a 5,4 mp la prețul de 1250 euro + TVA.
Opțional se poate opta pentru un sistem de încălzire în pardoseală, sistem inteligent antiefracție cu monitorizare online de pe smartphone. Clienților li se pune la dispoziție două tipuri de finisaje a apartamentelor, unul standard și unul premium cu parchet din lemn masiv, gresie și faianță de Marazzi, obiecte sanitare Italia, uși interioare Porta Doors. Costurile diferă în funcție de suprafață și vor fi furnizate la cerere.
Blocul este în curs de execuție și va fi finalizat în această toamnă. Acesta are structură de rezistență din beton, cărămidă Evo Cemacom și izolație exterioară din polistiren de 10 cm EPS80, cu finisaj din tencuială decorativă. Toate spațiile exterioare cât și casa scării va fi amenajată, imobilul va fi dotat cu videointerfon, sistem de monitorizare cu camere video 24/24, iar copii vor beneficia de un loc de joacă complet amenajat și supravegheat video.
Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica oferta fără un anunț în prealabil. Oferta este disponibilă în limita numărului disponibil de apartamente. Prețurile afișate conțin TVA sau este menționată valoarea acestuia și pot fi negociate în funcție de avans și modalitatea de plată. Pentru mai multe informații despre 2M Residence sau pentru a programa o vizionare la locație nu ezitați să ne contactați. Accesul persoanelor neautorizate și neînsoțite pe șantier este strict interzisă.
Te așteptăm cu drag să programezi telefonic o vizionare la proiectul 2M Residence de pe Valea Gârbăului 2M, în spate la Polus Center.