Tranzacții imobiliare


DE VANZARE Modificat redimensionat

Noi nu vindem si nu inchiriem proprietati, ci oferim consultanta de specialitate persoanelor sau companiilor ce au nevoie de astfel de servicii. Plecand de la acest principiu te intampinam cu o echipa de consilieri imobiliari, avocați, juristi si colaboratori din domenii conexe precum: certificare energetica, cadastru, management de proprietati, foto-video si scanare 3D, asigurari, arhitecți și lista poate continua.

Inca de la inceput ne-am angajat ca noi, Echipa RBC Imobiliare, sa iti furnizam Servicii Imobiliare Complete si de calitate.

Fără secretare, fără apeluri în așteptare, deoarece la RBC Imobiliare noi chiar îți răspundem la telefon. Bază de date reactualizată în timp real pe siteul www.rbcimobiliare.ro.

ACUM în calitate de proprietar beneficiezi de garanție 6 luni,
12 luni pentru proprietățile în management, pentru chiriaș. A doua oară nu mai plătești comision. Pentru persoanele juridice valabilitatea Voucherului este de 12 luni.

Comisioane practicate la închiriere:
50% comision din prima chirie pentru locatar;
50% – 100% comision din prima chirie pentru locator.

Comisioane practicate la cumpărare/vânzare:
0% – 2% comision din prețul de cumpărare pentru cumpărător;
2% – 4% comision din prețul de vânzare pentru locator vânzător,

Descarcă PDF cu Pachetele de Consultanță în vederea vânzării.

Alte servicii imobiliare:

  •  consultanță imobiliară pentru orice tip de tranzacție: 50 euro/oră;
  • de la 30 euro/lună pentru managementul de proprietăți.

Prețurile afișate nu conțin TVA. Pentru persoanele fizice oferim posibilitatea plății comisionului fără TVA. Oferim discounturi față de procentele afișate pentru colaboratori și parteneri. Dacă nu ai găsit mai sus serviciul de care ai nevoie contactează-ne telefonic sau pe email.