Evaluare Imobiliară

Să vinzi sau să închiriezi o proprietate poate fi ușor, cum probabil ți-ai dat și tu seama până în acest moment. Însă să stabilești un preț corect al chiriei poate fi dificil. În cel mai rău caz dacă greșești, la anul închiriezi la un alt preț. Deși poți piede mult…
Atunci când vorbim de vânzarea unui imobil, lucrurile nu stau la fel. Nu îți permiți să greșești, deoarece un imobil îl vinzi o singură dată.

Echipa RBC Imobiliare te ajută să îți evaluezi corect imobilul cu ajutorul unei deplasări la fața locului. Evaluarea începe de la 200 de lei/imobil în funcție de mărimea acestuia. O poți folosi în cazul în care achziționezi o parte dintr-o moștenire, într-o dispută imobiliară sau în cazul unei dispute în instanță.

Dar așa cum noi suntem experți în tranzacții imobiliare și nu în evalurări, așa vei avea nevoie de experți evaluatori în cazul în care achiziționezi un bun imobiliar sau în alte cazuri consemnate de lege.
A.N.E.V.A.R. este Asociația cu cea mai mare notorietate pe piața Evaluărilor Imobiliare. Astfel îți punem la dispoziție un Evaluator Imobiliar, membru A.N.E.V.A.R., care este în măsură să îți întocmească o evaluare imobiliară profesionistă, ca ulterior Echipa RBC Imobiliare să îți vândă proprietatea la cel mai bun preț de pe piață.

Sună acum un consilier RBC Imobiliare pentru o ofertă de evaluare a proprietății tale.