Not only a working space

Whether you need a desk, office suite, or entire HQ, we create spaces that increase productivity, innovation, and collaboration.​​

Silicon Forest poate nu este un concept nou, dar cu siguranță este un concept bine pus la punct. probabil ați auzit toți de coworking și din acest motiv am început acest articol în engleză, fiindcă conceputl este împrumutat de peste ocean.

Silicon Forest este un business cu capital străin care vrea să ofere tuturor posibilitatea de a avea un loc propriu de unde să lucrezi sau chiar shareuit cu alții. Fără alte obligații sau gânduri. Bineînțeles berea și cafeaua sunt din partea casei. Principalele atuuri sunt: cafeaua gratuită, lipsa grijilor, este deschis 7 zile din 7, 24 de ore ca magazinul de la colțul străzii și ai ocază să îți faci prieteni noi.

Silicon Forest îți crează spațiul tău propriu sau shareuit fie că este vorba de o companie cu 1 angajat sau mai mulți. Vei avea șansa ca în cadrul Silicon Forest să ai posibilitatea de a îți face prieteni noi, colaboratori sau poate chiar să ai primii tăi clienți din rândul colegilor. Totul este inclus, tu trebuie să te concentrezi doar pe ce ai tu de făcut.

Birouri echipate la cheie high-end –toate birourile sunt complet echipate cu mobilier modern, scaune ergonimice, internet gratuit fără limită, săli de conferință gratuite, cafea chiar dacă riscăm să ne mai repetăm, apă și patiserie, participarea la evenimente de socializare cu vin și brânză bună. Poți avea acces în preț inclus la investitori și consultați.

Te întrebi care e rolul RBC Imobiliare în Silicon Forest. Păi noi te ajutăm să găsești biroul potrivit în una din cele 2 locații existente și da, ai ghicit, avem un rol și mai important de atât deoarece noi ne ocupăm și cu identificarea de noi locații pentru Silicon Forest. Tu unde ai vrea să fie următorul Silicon Forest?

Sursă articol: Robert Staicu