5 motive sa iti promovezi intens proprietatea iarna

Iata care sunt principalele avantaje pe care le poti avea daca iti promovezi proprietatea iarna: Desi suntem abia in luna Octombrie, vremea de afara deja ne duce cu gandul la Sarbatorile de Iarna si la zapada. Multi dintre cei care au o proprietate de vanzare intentioneaza sa stopeze promovarea proprietatii lor, considerand ca iarna este un sezon mort in imobiliare. Nimic mai departe de adevar! Iarna este o perioada la fel de buna pentru vanzarea unei proprietati ca orice alta parte a anului. Ba chiar poate fi mai buna, din anumite puncte de vedere. Iata care sunt principalele avantaje pe care le poti avea daca iti promovezi proprietatea iarna:

1. Clienti hotarati
Intr-adevar, in timpul iernii vei gasi mai putini clienti decat in restul anului. Este la fel de adevarat ca acei clienti care isi cauta o casa noua in preajma Sarbatorilor sunt, in general, mult mai motivati sa cumpere si vor lua repede decizia de achizitie. Asta inseamna mai putine vizionari, mai putine negocieri si o tranzactie mult mai lejera.

2. Competitie scazuta
Daca majoritatea proprietarilor nu isi promoveaza ofertele in aceasta perioada, casa ta va avea mult mai putina concurenta. Asta inseamna ca poti obtine cu usurinta un pret mai mare fata de perioadele aglomerate din an, in care cumparatorii au la dispozitie foarte multe optiuni. Imediat dupa Sarbatori ies multe proprietati in piata, deci profitati de luna decembrie!

3. Decoratiunile de Craciun sporesc atractivitatea proprietatii
Ganditi-va cat de calda si de primitoare sunt casele noastre in timpul Craciunului, atunci cand impodobim bradul, aprindem luminitele de Craciun si decoram totul. Te simti imediat ca in casa copilariei. La fel se vor simti si potentialii cumparatori care iti vor trece pragul in aceasta perioada. Profitati de oportunitatea de va insufleti proprietatea si decorati cu atentie in preajma Craciunului.

4. Zile libere = mai mult timp pentru vizionari
Perioada din preajma Sarbatorilor inseamna si mai multe zile libere. Cumparatorii vor avea mai mult timp la dispozitie pentru vizionari, multi dintre ei petrecandu-si zilele libere de dupa Craciun cautand oferte imobiliare atractive.

5. Poti prelungi perioada de mutare
Majoritatea persoanelor care cumpara o proprietate in preajma Craciunului nu vor dori sa treaca prin stresul mutarii pana dupa jumatatea lui ianuarie. Asta inseamna ca veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a elibera proprietatea.

Sursa: www.titirez.ro