Parteneriat RBC Imobiliare si ING Bank

Parteneriat RBC Imobiliare si ING Bank. De ce ING?

Suntem bucurosi sa anuntam acest parteneriat strategic pentru clientii RBC Imobiliare cu ING Bank. Ce inseamna acest parteneriat pe scurt pentru tine? Pe scurt acest parteneriat iti va asigura accesul facil si rapid la creditele ING, la un cont ING si la consultanta bancara de specialitate pentru a iti finanta investitia ta. Asa noi ne respectam promisiunea de a oferi Servicii Imobiliare Complete si tu sa beneficiezi de acestea.

Tu ai muncit o luna intreaga pentru salariu, nu banca. Asa ca daca n-am avut niciun aport, n-avem nici pretentii. Deci nu taxam. Altfel spus, salariile aduse la ING au 0 costuri de administrare si tot 0 comisioane pentru operatiunile ce tin de salariu. De banii tai te atingi doar tu, cand si cum vrei.
Vino si tu cu salariul si fa o plata pe luna si primesti 0 comision retragere la orice bancomat. Da, si din Romania, si din restul lumii. Da, chiar si de la bancomatele din Belize.
Daca vii cu salariul si faci cel putin o plata pe luna, ai 0 comisioane pentru toate operatiunile ce tin de contul tau curent. Adica de la administrarea contului si a cardului pana la incasari de la orice banca, plati in lei catre orice banca prin internet banking sau in Self’Bank, internet banking cu user si parola.

Cum buletinul il ai mereu la tine, trebuie doar sa dai o fuga pana intr-un ING Office si primesti pe loc cardul de salariu ING Card Complet.
Fara sa te coste in plus, primesti si ING Home’Bank – cel mai prietenos serviciu de internet banking. Te conectezi, vezi tot ce se intampla si te folosesti oricand ai nevoie de banii tai.
Poate ca acum n-ai nevoie de bani, dar e bine sa stii ca salariul tau adus la ING inseamna si o dobanda mai mica pentru un credit de nevoi personale.
Cu optiunea “ING Porteaza-ti banii” din ING Home’Bank transferi gratuit salariul de la alta banca la ING. Totul se intampla pe loc si nu dai socoteala sefului sau doamnei de la financiar. Doar sunt banii tai.

Cauti cea mai buna dobanda?
Primesti cea mai buna dobanda de la ING, de 1,5% p.a. pe o perioada de 4 luni, daca iti deschizi ING Depozit Bonus cu sumele nou economisite. Depozitul Bonus se deschide din contul ING Economii.
Cauti un depozit la termen in lei?
Pentru sumele in lei depuse in ING Depozit de care vrei sa nu te atingi timp de 1 an de zile primesti o dobanda de 1% pe an.

Cauti un depozit la termen in euro?
Pentru sumele in euro depuse in ING Depozit de care vrei sa nu te atingi timp de 1 an de zile primesti o dobanda 0,1% pe an.

Cat te costa?
0 lei deschiderea depozitului la termen
0 lei lichidarea depozitului la termen
trebuie sa detii un cont curent deschis la ING Bank in aceeasi valuta cu depozitul, pentru care se aplica comisioanele aferente contului respectiv.