Ansamblul NeoPark Residence – O comunitate privata in Borhanci

Ansamblul NeoPark Residence – O comunitate privata in Borhanci

Esti in cautarea unui apartament? Incepe aici! Incepe acum! Oferta noastra contine apartamente cu 1 si 2 camere

Ai posibilitatea de a achizitiona un apartament stilat, de calitate superioara si cel mai important – la un pret avantajos
Ansamblul NeoPark Residence se dezvoltă ca o comunitate privată în cartierul Borhanci. Este format din 8 imobile ce însumează 88 de apartamente şi face parte din grupul Neocrest, care mai dezvoltă în prezent Sophia Residence în cartierul Bună Ziua.

Iata cateva motive pentru care sa-ti achizitionezi o locuinta la Neo Park Residence:

• Siguranța – deoarece întreg ansamblul este delimitat perimetral cu gard şi prezintă acces securizat, doar pentru riverani.
• Confort deoarece finisajele exterioare şi interioare sunt de excepție. Ansamblul cuprinde zona privată cu parc de joacă pentru copii. La parterul imobilului S+P+4 se află spații comerciale şi o zonă de servicii pentru riverani.
• Locul de joacă din incintă şi zona verde asigură linişte şi siguranță pentru copii, datorită accesului securizat
• Intimitate – Ansamblul se află situat într-o zonă aerisită, departe de agitația urbană, ceea ce oferă linişte şi intimitate. Pe latura sudica există un curs de apă, unde va fi amenajata zona de promenadă şi relaxare.
• Iluminat stradal,drum asfaltat,parc de joaca pentru copii,parcari pentru riverani si vizitatori,parcari pentru biciclete,spatii comerciale si servicii in incinta proiectului,statie mijloc transport in comun, acces securizat,scoli si gradinite in proximitate,acces facil spre oras.

Cele 64 de apartamente au o configurație de 1 sau 2 camere, având o suprafață cuprinsă intre 37 mp si 58 mp utili + terasă. Apartamentele sunt impartite in 4 scari, fiecare beneficiind de parcare subterana si lift. Parterul este format din spatii comerciale care se intind pe intreaga suprafata a constructiei. Apartamentele se vând la stadiul finisat, folosind materiale şi tehnologii de execuție de ultimă generație.

Construcția este realizată pe cadre de beton, cu zidărie ceramică marca Cemacom EvoCeramic de 30 cm, iar termosistemul este marca Baumit OpenTerm 10 cm. Tamplarie PVC 76 AD, Rehau, 3 sticle tripan cu valori ridicate de izolare termica , fonica si cu protectie solara.
Cele 4 blocuri cu regim de inaltime P+4, care fac obiectul etapei a doua de construire a ansamblului, contin fiecare cate 16 apartamente, pe fiecare nivel fiind 3 apartamente cu 2 camere si un apartament cu o camera.

• Model 1, ap. cu 2 camere in suprafata de 51,39 mp si balcon de 9,87 mp
• Model 2, ap. cu 2 camere in suprafata de 57,70 mp si balcon de 9,74 mp
• Model 3, ap. cu 2 camere in suprafata de 58,17 mp si balcon de 9,74 mp
• Model 4, ap. cu o camera in suprafata de 37,67 mp si balcon de 7,41 mp

Iti surade oferta noastra? Atunci te asteptam pe strada Iazului 19 la o poveste si o prezentare in detaliu a Neopark. Pana atunci poti urmari stadiul proiectul direct pe siteul nostru accesand unul din linkurile de mai jos.

Apartament de 1 camera de 39 mp + balcon

Apartament cu 2 camere de 59 mp + balcon

Apartament cu 2 camere de 51 mp + balcon