Geoagiu Bai – O oaza de liniste

Geoagiu Bai – O oaza de liniste in revenire

Esti in cautarea unui loc plin de liniste? Vino la Geoagiu Bai unde vei gasi locul perfect pentru a petrece clipe minunate.
Geoagiu Bai se afla intr-o zona deluroasa acoperita de paduri, in apropierea Vaii Muresului, la 19 km de Orastie, 40 km de Deva si 90 km de Sibiu. Statiunea e cunoscuta pentru efectele sale terapeutice inca de pe vremea dacilor, adica de peste 2000 de ani. Si asta pentru ca beneficiaza de toate darurile naturii: ape minerale termale, bicarbonate, mineralizate si hipotonice, namolurile de turba unsuroase, iodate si feruginoase, presiunea atmosferica moderata, aer bogat in ioni negativi si nu in ultimul rand o bioclima tonica si stimulativa.
Tot in zona se afla lacul Cincis, Castelul Corvinilor si vestigii din perioada romana precum Baile Romane. In Geoagiu Bai se mai afla si un strand, unul dintre cele mai moderne din tara.
De altfel aceasta statiune poate fi recomandata oricand pentru cineva care sufera de oboseala cronica sau surmenaj. Si am curajul sa spun asta pentru ca, in astfel de zone abandonate ajung din fericire si oameni cu initiativa care ajuta la transformarea lor in locuri nu doar accesibile, ci si de dorit.
Daca doresti si tu sa faci parte din cercul oamenilor cu initiative, noi, RBC Imobiliare iti oferim aceasta oportunitate.

Asadar, RBC Imobiliare va ofera spre vanzare vila recent renovată in totalitate in zona Geoagiu Bai, de către actualii propietari, păstrând totuși aerul vintage al clădirii fără a renunța la tot confortul secolului XXI.
Vila a fost concepută pentru a fi folosită ca și loc de recuperare și refacere, precum și pentru organizarea training-urilor sau cursurilor de pregătire pentru angajații firmei care dețin imobilul în patrimoniu.
Cladirea este construită pe un teren cu o suprafață generoasă de 1.213 mp și se află în apropiera unui parc superb.
La parter exista un hol cu rol de recepție, bucătărie, spații de luat masa, grupuri sociale, și alte încăperi totalizând o suprafață utilă de 214 mp.
La etajul 1 găsim 4 camere dotate cu baie individuală și 3 terase. Suprafața totală utilă pe nivel este de 180 mp. Tot la etajul 1, dar cu acces separat exista 4 camere si 4 bai pentru personalul din cladire, respectiv un spatiu tehnic unde este centrala termica si un boiler de apa.
La etajul 2 se afla 4 camere cu baie individuală și 2 terase cu o suprafață utilă de 91 mp.
Urmează mansarda, unde găsim un număr de 2 apartamente cu baie individuală, precum și un depozit de lenjerie, cu o suprafață totală utilă de 92 mp.

Cladirea are toate utilitatile racordate, apa si canalizare, curent si gaz.
Total suprafață utilă imobil: 577 mp.
Capacitatea de cazare a vilei este de 25 persoane.
Bucătăriile sunt dotate și utilate pentru pregătirea micului dejun pentru oaspeți.
Calitatea materialelor de construcție, acuratețea muncii investite, finetea, precum și valoarea mobilierului denotă gusturile și exigențele celor care au avut viziunea de renovare a imobilului.
Imobilul este pretabil atât pentru a fi folosit în scop personal, de relaxare, cât și pentru o unitate de cazare, respectiv o pensiune.
Stațiunea balneo-climaterică Geoagiu-Băi este componentă a orașului Geoagiu, aflându-se la o altitudine de 350 m.

Factorii naturali de cură constau în ape minerale alcaline, ușor sulfuroase, bicarbonatate, magneziene, mezotermale și termale (29 – 32 grade C); nămol de turbă, feruginos, climat sedativ.
Suna interesant? Hai in cercul oamenilor cu initiativa pe strada Iazului Nr. 19 sau contacteaza-ma la numarul de telefon 0742-014068
Vrei să afli mai multe informații despre acest imobil. Accesează linkul: Vilă cu spațiu de cazare complet amenajata si finisata Geoagiu Bai

Copy link
Powered by Social Snap